Близо пет месеца след фаталната катастрофа на булевард Черни връх“ говори

...
Близо пет месеца след фаталната катастрофа на булевард Черни връх“ говори
Коментари Харесай

Майката на Семерджиев: В момента на инцидента не е бил под въздействие на наркотици

Близо пет месеца след съдбовната злополука на бул. " Черни връх “ приказва майката на обвинения Георги Семерджиев - Мариана Семерджиева.

" В 1 часа ми се звънна на вратата и служител на реда сподели, че е аварирал. Ние тръгнахме със брачна половинка ми и с брат му на местопроизшествието. Тръгнахме да го търсим по храстите, по градинките, във въпросната автомивка, която беше наел. Така и не го намерихме. До последно и ние се притеснявахме дали е жив. До дома му отидохме вечерта. Отстрани викахме, само че нямаше реакции “, казва Мариана пред bTV.

Тя споделя, че часове преди съдбовната злополука фамилията е било дружно на вечеря и Георги не бил дрогиран. Прокуратурата е на противоположното мнение и показва, че деянието е осъществено след приложимост на метамфетамин.

" Аз съм сигурна, че той сега на случая не е бил под влияние на опиати. Според мен, откакто се е прибрал у дома, е използвал ", споделя още майката на Георги Семерджиев.

Ако той се е прибрал веднага след инцидента, това би означавало, че е имал 

наркотици в себе си или в дома си?

Мариана Семерджиева: Това към този момент не мога да кажа. Нямам визия.

Вие знаехте ли че той употребява наркотици?

Мариана Семерджиева: Не. С нищо не сме видели, не ни е посочил.

Според държавното обвиняване във съдбовната вечер Георги Семерджиев е карал с подправена шофьорска брошура и подправени регистрационни номера. Според майка му джипът е на лизинг, а номерата и книжката – същински.  

" Това, което знам е че той върви в Швейцария, и че от там си е имал брошура “, споделя майката.

Твърденията, които родителите на Георги Семерджиев не отхвърлят, са за метода, по който синът им си потегля от местопроизшествието. Според Мариана Семерджиева повода е уплахът от случилото се. Не отхвърлят и любовта му към високите скорости.

" Това му е първото ПТП. Единствените санкции, които знам, че има са за без колан и за превишена скорост “, споделя Марина Семерджиева. 

Съгласни са също, че закононарушението не е съзнателно.

" Моят наследник не е палач. Такова нещо не би направил съзнателно. Много ни е мъчително на нас. Просто съжаляваме ", добавя майката на Семерджиев.

Според вътрешния министър повече от 40 служители на реда са му помагали. Мариана Семерджиева отхвърля над сина й да има полицейски чадър.

" За мен това е смешно и нереално “, добавя тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР